lunes, 30 de abril de 2012

El pla de millora

La idea del projecte de millora que esteim portant a terme la meva companya Carol García i jo mateixa, és fer un blog de l'escoleta. 
Al principi de saber on aniriem a fer les nostres pràctiques, el primer recurs per informar-nos sobre l'escola va ser visitar el seu blog, i ens va sobtar molt comprovar que l'escoleta no en te. Vivim en una època en la que l'internet s'ha convertit en una eina bàsica per treballar, nosaltres ho sabem molt bé, i considerem que les possibilitats que el món virtual ofereix són il.limitades. Dins aquesta societat tant tecnològica i tant informatitzada, l'espai virtual significa una finestra al món, que amb un bon ús, suposa un gran mostrador de tot allò que passa. Dins aquest gran mostrador, els blogs representen una forma d'obrir-se a  la informació, i representa una nova eina de comunicació des de l'escola cap a les famílies i a la inversa també. Per tot això, considerem necessari que l'escola disposi d'un blog que serveixi per informar i donar a conèixer tot allò que es dur a terme dins l'escola. La idea del blog sorgeix com una eina de comunicació i d'interrelació família-escola, per la qual cosa, la idea central és que les famílies també hi tenguin el seu espai on poder compartir experiències, preocupacions i informació rellevant pels seus fills i filles i per tota la comunitat educativa en general.
La nostra idea bàsica és crear el blog i deixar-los-hi preparat perquè elles el facin servir de forma "normal" com una part més dins la seva tasca docent. És per tant, l'objectiu principal ensenyar les mestres a fer-lo servir, fer-lis entendre i trobar el sentit del fet de tenir un blog de l'escola, i finalment, engrescar-les i motivar-les a perdre-li la por i arribar a utilitzar-lo com un recurs més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario